Joomla Extensions

Expenses Don't Show up on Lists

More
5 years 6 months ago #6223 by Mike
Almost set up -- but a really odd problem, maybe the symptoms will reveal the problem:

I've added three expenses, all seemed to go fine.

- The expenses show up in the Vendors list, with the vendors they are attached to.

- The expenses don't show up in the Expenses list.

- The expenses don't show up in the Dashboard, which says "No Data" under Expenses.

- I can't edit or delete these expenses.

Thanks.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #6224 by Mike
Additional info ...

I can delete the expenses if I go to the admin dashboard, but not from the regular one.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #6255 by Mike
I have my vAccount configured and it appears to be working -- except:

Whenever I enter an expense, that expense can be found listed under that particular vendor, but it doesn't appear anywhere else. It does not appear on any list of expenses. The account shows no expenses at all.

What do I have configured wrong that prevents listing of expenses?

Thanks.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #6257 by Daniel
Got your Email, You have been asked to share your login credentials, Please reply back to that email with the credentials.

PS: Please do not post the same message at multiple places, it would delay the response process...

Thanks
Daniel

Please Log in to join the conversation.

Cron Job Starts